EN ES

Kaiser Permanente Everett Specialty Center

This design-assist new 6-story Medical Clinic Expansion to the existing Kaiser Everett facility. Project includes new system installations for normal/critical/life safety/optional standby power, tele/data RI, lighting, code required FA, access controls, and DAS system.

Project Info

Project Name

Kaiser Permanente Everett Specialty Center

Category

Completion

2023

City

Everett

Owner

Kaiser Permanente

General Contractor

Mortenson

Delivery Method

Design-Assist

Sustainability

Awards

Related Projects

2021 Washington’s Safest Electrical Contractor with an EMR .5559

CONTACT INFO

2200 6th Avenue, Suite 905
Seattle, WA 98121

1100 Merrill Creek Parkway
Everett, WA 98203

Estimating Inquiries
estimating@velectric.com

© 2022 – Valley Electric – All rights reserved. Online Presence by Digital Face Media

SERVICE REQUEST

We provide 24 hours, 7 days a week service support and consultation when you need us the most. We are able to support you with any emergency, specialized project, from small work to the ongoing equipment maintenance and operation.

Valley Electric also offers clients proactive predictive maintenance, periodic maintenance programs that ultimately reduce cost and demands, while maintaining stringent quality measures.  We execute routine and emergency maintenance of electrical power systems and equipment.

You can contact our 24-hour electrical service and maintenance department at 1.888.424.7730 (Off hours). During the working hours, 7:00am to 3:30pm, please call 425.322.7403

JOIN THE TEAM

The Sound Transit Operations and Maintenance Facility East project won a 2022 Build America Award in the Design-Build Civil Category. The $236 million, design-build project is a new light rail operations and maintenance facility that accommodates the inspection, service, maintenance, storage, and deployment of 96 light rail vehicles and includes 14 service bays, a LRV wash facility, yard storage, materials storage and handling equipment, parking, and office space for administration and support staff.

Congratulations to Valley and the collaborative team who came together and demonstrated a better way to build!